Αφγανιστάν Σήμερα : Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία με τους ... - Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας.

Αφγανιστάν Σήμερα : Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία με τους ... - Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας.. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Στρατιωτικά αεροσκάφη με διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ρόιτερς πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας.

Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά. Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Αφγανιστάν - Τσαβούσογλου: Συνεχίζει να λειτουργεί η ...
Αφγανιστάν - Τσαβούσογλου: Συνεχίζει να λειτουργεί η ... from cdn.cnngreece.gr
Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, κυριακή (15/8/2021) σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ, ανακοίνωσε νοσοκομείο στην αφγανική πρωτεύουσα μέσω twitter μετά την είσοδο μαχητών ταλιμπάν στην. Δήλωσαν σήμερα δύο αξιωματούχοι των ηπα στο reuters. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ 16 αυγούστου 2021 19:06 16 αυγούστου 2021 19:16 agriniotimes επικαιροτητα Πρόσθεσε ότι εμείς δεν θα κλείσουμε την πόρτα στην πολιτική πορεία. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Ο τζο μπάιντεν, που βρίσκεται στο καμπ ντέιβιντ, θα τοποθετηθεί «σύντομα» για το αφγανιστάν, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας τζέικ σάλιβαν.

Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά.

Ο τζο μπάιντεν, που βρίσκεται στο καμπ ντέιβιντ, θα τοποθετηθεί «σύντομα» για το αφγανιστάν, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας τζέικ σάλιβαν. Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας. Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, κυριακή (15/8/2021) σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ, ανακοίνωσε νοσοκομείο στην αφγανική πρωτεύουσα μέσω twitter μετά την είσοδο μαχητών ταλιμπάν στην. Οι αμερικανοί «πρέπει να περιμένουν να έχουν σύντομα νέα του προέδρου. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι γυναίκες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν δημόσια τα μαλλιά και τα πρόσωπά τους». Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Στρατιωτικά αεροσκάφη που εκκενώνουν διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων reuters πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας.

Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα σχετικά με τη διαδικασία εκκένωσης αμερικανών πολιτών από το αφγανιστάν, μία ημέρα αφότου οι. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Στρατιωτικά αεροσκάφη με διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ρόιτερς πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας.

Αφγανιστάν: Η Γερμανία υπέρ της αποχώρησης ΝΑΤΟϊκων ...
Αφγανιστάν: Η Γερμανία υπέρ της αποχώρησης ΝΑΤΟϊκων ... from cdn.cnngreece.gr
Οι αμερικανοί «πρέπει να περιμένουν να έχουν σύντομα νέα του προέδρου. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ 16 αυγούστου 2021 19:06 16 αυγούστου 2021 19:16 agriniotimes επικαιροτητα Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα. Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά.

Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα σχετικά με τη διαδικασία εκκένωσης αμερικανών πολιτών από το αφγανιστάν, μία ημέρα αφότου οι. «έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Στρατιωτικά αεροσκάφη που εκκενώνουν διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων reuters πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα. Πρόσθεσε ότι εμείς δεν θα κλείσουμε την πόρτα στην πολιτική πορεία. Ο τζο μπάιντεν, που βρίσκεται στο καμπ ντέιβιντ, θα τοποθετηθεί «σύντομα» για το αφγανιστάν, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας τζέικ σάλιβαν. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι γυναίκες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν δημόσια τα μαλλιά και τα πρόσωπά τους».

Εγκατέλειψε την χώρα ο πρόεδρος του Αφγανιστάν
Εγκατέλειψε την χώρα ο πρόεδρος του Αφγανιστάν from www.naftemporiki.gr
Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ 16 αυγούστου 2021 19:06 16 αυγούστου 2021 19:16 agriniotimes επικαιροτητα Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ. Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.

Η στιγμή της επίθεσης στο αεροδρόμιο της καμπούλ

Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα σχετικά με τη διαδικασία εκκένωσης αμερικανών πολιτών από το αφγανιστάν, μία ημέρα αφότου οι. Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Στρατιωτικά αεροσκάφη που εκκενώνουν διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων reuters πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. «έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα. Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ.